HAVER VERKOOPT & PLAATST ZONWERING IN ARNHEM

Bent u op zoek naar zonwering voor uw ramen, deuren of terras? Haver Zonwering in Arnhem is sinds 1978 hét bedrijf voor binnen- en buitenzonwering, zoals knikarmschermen en uitvalschermen.

Wij komen vooraf altijd persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en alles tot op de centimeter nauwkeurig op te meten.

Image

ALLERLEI TYPEN ZONWERING


Wij leveren al onze producten op maat. Of u nu kiest voor een markies, uitvalscherm of screen: elk type zonwering of rolluik wordt tot op de centimeter nauwkeurig ingemeten door onze monteur.

SOMFY


Image
Rolluiken en zonwering zijn met Somfy rolluikmotoren op afstand te bedienen. Met 1 druk op de knop stelt u de elektrische schermen precies zo af als u dat wilt.

Image

SERVICE EN KWALITEIT IN BINNEN- EN BUITENZONWERING

‘Goed werk leveren en altijd voor je klanten klaarstaan’. Dat is de filosofie van Jan Haver, eigenaar van Haver Zonwering. Service en kwaliteit staan hier centraal. Nazorg vinden wij bovendien belangrijk, dus u kunt na plaatsing nog jaren gebruik maken van onze service.

Zowel voor kleine als grote klussen kunt u bij ons terecht. Wij bedienen particulieren, gemeentes en zakelijke klanten. Door het grote assortiment en onze jarenlange kennis, voeren wij al onze projecten precies naar uw wens uit.